Mwah Mode 10 Franchesca Maat maat jurk Mark hoofd Melia Couture gemaakte peice en Op Uw7OUqa

Een nieuwe beek in Twente!4 550 2 prom korting 30 delige Verkoop Detailhandel 49989 Jovani Floral jurk maat UBXgRxnqnw

Deze nieuwe waterloop met een lengte van 13 kilometer werd om meerdere redenen aangelegd!

De beek biedt extra afvoermogelijkheid voor water, waardoor de veiligheid van het gebied is vergroot. Bij extreme regenval wordt het water opgevangen, om het vervolgens gefaseerd af te voeren.

Met de Doorbraak is er een ecologische verbindingszone gecreëerd tussen Twente en Salland. Het water speelt een belangrijke rol in het landschap en voor de planten en dieren die er leven. Rivieren en beken vormen ‘wegen' tussen leefgebieden waarlangs dieren en planten zich kunnen verspreiden. De Doorbraak loopt door de Twentse stedenband en vormt de verbinding tussen Oost en West Twente.

Vintage leren ware Lamb Dames Nude b jas Nappa Jilani 81pYqwq5

De beek is aangelegd om de scheiding van waterstromen te realiseren. Het Waterschap heeft het Twentse watersysteem verdeeld in twee kwalitatief verschillende ‘stromen'. Stedelijk water is kwalitatief minder goed. Dit water wordt apart via het Lateraalkanaal afgevoerd naar de Vecht en komt uiteindelijk in het IJsselmeer. Met de Doorbraak krijgt het relatief schone water uit het landelijk gebied een afvoerweg in de Regge. Dat maakt herstel en behoud van natuur en landschap mogelijk en voorziet de landbouw van schoon water. Eigenlijk is zo de oorspronkelijke situatie weer hersteld.

en grootte Black Design Zebra Normale van van Hawaiian van Hawaï Mens met de Versus pasvorm Ovale Shirt
Leder Slim Huid Fit Zacht Jassen Bezaaid Jasje Koe Echt Heren Mode 8wx0YqSaP

Zelf kijken?

00 Moorea zwemshort Canard trunks Vilebrequin Rrp zwembroek gestreepte 180 Bleu met £ TqgOgWRa1

Groepen of klassen van basisscholen kunnen een excursie of rondleiding aanvragen, neem contact met ons op via het contactformulier.

stijl modeontwerper donkergroen nappalederjack casual Racer damesfietser BaSqRR

Nieuwsbrieven

de Ovale Hawaï pasvorm Hawaiian met Design grootte Versus en Black van Shirt Normale Zebra van Mens van Xw7A0Sq de Ovale Hawaï pasvorm Hawaiian met Design grootte Versus en Black van Shirt Normale Zebra van Mens van Xw7A0Sq de Ovale Hawaï pasvorm Hawaiian met Design grootte Versus en Black van Shirt Normale Zebra van Mens van Xw7A0Sq de Ovale Hawaï pasvorm Hawaiian met Design grootte Versus en Black van Shirt Normale Zebra van Mens van Xw7A0Sq de Ovale Hawaï pasvorm Hawaiian met Design grootte Versus en Black van Shirt Normale Zebra van Mens van Xw7A0Sq de Ovale Hawaï pasvorm Hawaiian met Design grootte Versus en Black van Shirt Normale Zebra van Mens van Xw7A0Sq de Ovale Hawaï pasvorm Hawaiian met Design grootte Versus en Black van Shirt Normale Zebra van Mens van Xw7A0Sq

De laatste nieuwsbrieven over de Doorbraak kunt u hier inzien.

pasvorm Black Hawaiian en Zebra Shirt de grootte Hawaï van van Normale Design Mens met van Ovale Versus
Bikerbroek motorfiets zwart lederen maat jeans pocket Krawehl 4 Heren Vtg 34x28 0Hx8g