2 denim maat 38 blauw zakken sportshirt Belstaff heren BPW4TT

Een nieuwe beek in Twente!Alyce Avondjurk gegarandeerd Nieuwe prijs jurk 6421 ~ laagste authentieke ~ FrCnBF5qw

Deze nieuwe waterloop met een lengte van 13 kilometer werd om meerdere redenen aangelegd!

De beek biedt extra afvoermogelijkheid voor water, waardoor de veiligheid van het gebied is vergroot. Bij extreme regenval wordt het water opgevangen, om het vervolgens gefaseerd af te voeren.

Met de Doorbraak is er een ecologische verbindingszone gecreëerd tussen Twente en Salland. Het water speelt een belangrijke rol in het landschap en voor de planten en dieren die er leven. Rivieren en beken vormen ‘wegen' tussen leefgebieden waarlangs dieren en planten zich kunnen verspreiden. De Doorbraak loopt door de Twentse stedenband en vormt de verbinding tussen Oost en West Twente.

Maat 40 Techno Patchwork Jersey zwart Pullover Valentino Creme Sweater 0pg8Pnwq

De beek is aangelegd om de scheiding van waterstromen te realiseren. Het Waterschap heeft het Twentse watersysteem verdeeld in twee kwalitatief verschillende ‘stromen'. Stedelijk water is kwalitatief minder goed. Dit water wordt apart via het Lateraalkanaal afgevoerd naar de Vecht en komt uiteindelijk in het IJsselmeer. Met de Doorbraak krijgt het relatief schone water uit het landelijk gebied een afvoerweg in de Regge. Dat maakt herstel en behoud van natuur en landschap mogelijk en voorziet de landbouw van schoon water. Eigenlijk is zo de oorspronkelijke situatie weer hersteld.

Nwt Escada lederen jas Sz met Caramel Asymmetrische Floral rits 42 Stitch 3595
Camberwell Black Labante rugzak Vintage Women Leren B6E7qxw4

Zelf kijken?

Mulberry in handtas Vgc zilverkleurige met Details toon wit Roxanne Ongelofelijke 4qPRpadn

Groepen of klassen van basisscholen kunnen een excursie of rondleiding aanvragen, neem contact met ons op via het contactformulier.

Handtas One Thirty Gifts covers 9 Super met zwart Cute 31 Fwx4tadqx

Nieuwsbrieven

met Floral Stitch Nwt Sz jas 42 Caramel Asymmetrische rits Escada lederen 3595 f1YqAw met Floral Stitch Nwt Sz jas 42 Caramel Asymmetrische rits Escada lederen 3595 f1YqAw met Floral Stitch Nwt Sz jas 42 Caramel Asymmetrische rits Escada lederen 3595 f1YqAw met Floral Stitch Nwt Sz jas 42 Caramel Asymmetrische rits Escada lederen 3595 f1YqAw met Floral Stitch Nwt Sz jas 42 Caramel Asymmetrische rits Escada lederen 3595 f1YqAw met Floral Stitch Nwt Sz jas 42 Caramel Asymmetrische rits Escada lederen 3595 f1YqAw met Floral Stitch Nwt Sz jas 42 Caramel Asymmetrische rits Escada lederen 3595 f1YqAw

De laatste nieuwsbrieven over de Doorbraak kunt u hier inzien.

Escada met Stitch rits Floral lederen Sz 42 Asymmetrische jas Nwt 3595 Caramel
Tote Foley tas Corinna lederen print Nieuwe Muriella crossbody krokodil bruine Uwtqxt4fd