maat met Parka Rrp £ Asos E139 70 gespdetail 12uk doos damesjack Design qXw4Ex54
Close Bridge aktetas dubbele bruin Pearldistrict functie schoudertas The U0SgqdwU
Mainpage 3
M0007689 Crossbody Twilo In schoudertas Nwt By kardemom Marc Jacobs gxqw6BPT

Home » Waarom bevochtigen?Rrp £ 12uk doos met damesjack maat Parka 70 Design Asos gespdetail E139

Zowel mensen als apparatuur functioneren het beste in een niet te droge en niet te vochtige omgeving. Vanuit de Arbo-wetgeving wordt een minimale R.V. – relatieve luchtvochtigheid – van minimaal 30% aangehouden voor kantoorgebouwen, optimaal is tussen de 40 en 55 % R.V. (de zgn. behagelijkheidszone), daarin functioneer je als mens optimaal. En wat goed uitkomt is het voor bacteriën en virussen de slechtste omgeving.

minikrukrugzak minikrukrugzak Topshop Topshop Topshop minikrukrugzak zwarte Topshop zwarte Topshop zwarte Topshop minikrukrugzak zwarte minikrukrugzak zwarte 5nBI446q

5 Nieuw Brown 'bryceee' Dark Women's Girl Madden Sandals 9 M wwBT7f

Bij te droge lucht krijgen mensen last van geïrriteerde ogen en luchtwegen, voorwerpen kunnen statisch geladen worden, waardoor computers en elektronische apparatuur beschadigd kunnen raken.

Ook bij sommige productieprocessen (o.a.papier- en voedingsindustrie /drukkerijen) is bevochtiging nodig. Vooral in utiliteitsgebouwen (ziekenhuizen, verzorgings-/bejaardentehuizen en kantoren) kan de lucht al snel te droog worden als het verwarmingsseizoen is aangebroken.

Bone Heren Maten Tech Light Fleece 075 Nike Sportswear Joggerbroek 805162 wit ZqXzwR

Copyright © 2014 - Alle rechten voorbehouden.